HALAMAN

Sabtu, 6 September 2014

Hijrahku

Delete Account Facebook

Aku sebenarnya dah lama tak beminat dengan facebook. Asyik tertangguh nak delete sebab teringin nak berbisnes online, tapi sampai sekarang tetap tak cukup idea bernas lagi, hehehee.. kosong.. kosong... kosong... (oppss, tiba-tiba nyanyi lagu Najwa Latif pulak).

Good bye... muka buku.... eeleeh, tak sedih pun, suka ja :-)


Korang semua macam mana.. Seronok sangat ke mengadap facebook berjam-jam.. Ish.. pelik betul aku, sebab rugi masa ja. Bagi aku, 24 jam sehari sekejap sangat... Kejap-kejap dah tengahari, kejap-kejap petang, eh.. dah pukul 6.00 petang (cepat-cepat cabut balik, hehehe..) Bila tidur, tetiba hari dah siang pulak (kelam kabut pergi kerja, hahaha..) So, dah jelas-jelas masa cepat sangat berlalu, jadi kita wajib manfaatkan masa sepenuhnya... 

2 ulasan:

ika zulkefli

sama la kita, skarang jrang online facebook,

Badariah

Tq ika sebab komen. Tak rugi pun klu tak ada facebook kan? & tak salah klu nak online facebook berjam-jam, asalkan kerja lain settle.. Hehe..

Catat Ulasan