HALAMAN

Ahad, 15 Jun 2014

Al-kisah 7 - 8 Jun 2014

Kuala Kurau - Kota Damansara - Shah Alam - Putrajaya

Wah.. akhirnya dapat jugak jalan2 ngn family. Dah lama sangat x jalan sama2. Walaupun terpaksa menyempit dlm keta, xpelah, jalan2 & family punya pasal. Hehehe.

Summary belanja:
Minyak n Tol - kakak n abg ipar No. 1
Homestay – share2 ngan kakak No. 1
Makan Tengahari (Sabtu) – bekal dari rumah
Makan Malam (Sabtu) – Kakak n abg ipar No. 3
Makan pg + tengahari (Ahad) – adik No. 7
Makan ptg (Ahad) – kakak n abg ipar No. 2

Hehehe... kalau selalu macam ni kan seronok. Win Win situation. Betul x..


 Yeah! Sampai jugak kat I-City, Shah Alam.


Wow!! Meet the World of Stars!! 
**11.30 pm (7 Jun) - 12.40 am (8 Jun)

Seriously seram sebab tengah2 malam tengok patung2 lilin yang real macam orang sebenar. Bayangkan kalau patung ni tiba2 bergerak, arrrrrrggghhhh!!! cabut!!!


Trick Art Museum 
**12.50 am - 1.30 am (8 Jun)

Lepas ni tak tahu bila lagi boleh keluar dengan family. Kena cari orang sponsor sebab family besar. Huhu..

Jumpa lagi lain kali. Bye.. 




Selamat Hari Lahir !!

Assalammualaikum...
Saya nak intro sikit. Saya baru join company ni hujung Feb 14. Disebabkan nak mengenali rakan2 sekerja dengan lebih rapat, saya join diorang celebrate birthday.
Masa mula2 join, terasa geli hati sangat2. Yela, bila umur dah masuk pertengahan 20an ni, dah jarang sangat celebrate birthday kecuali dengan buah hati ja. Hehe.. Tapi bila tengok semua seronok & gembira, terasa best la plak. Walaupun terasa macam agak budak2. Hehehe..


Penamat Birthday 2014


Hadiah daripada rakan2 May 14

Terima kasih kerana memberi hadiah ni. Sorry sangat2 x pakai jam tu, sebab dah terbiasa tak pakai jam bertahun-tahun. Yela, sekarang ni tgok jam kat handphone ja. Tapi kad birthday tu, THE BEST! 


Celebrate Birthday Dec 13 - Apr 14