HALAMAN

Ahad, 15 Jun 2014

Selamat Hari Lahir !!

Assalammualaikum...
Saya nak intro sikit. Saya baru join company ni hujung Feb 14. Disebabkan nak mengenali rakan2 sekerja dengan lebih rapat, saya join diorang celebrate birthday.
Masa mula2 join, terasa geli hati sangat2. Yela, bila umur dah masuk pertengahan 20an ni, dah jarang sangat celebrate birthday kecuali dengan buah hati ja. Hehe.. Tapi bila tengok semua seronok & gembira, terasa best la plak. Walaupun terasa macam agak budak2. Hehehe..


Penamat Birthday 2014


Hadiah daripada rakan2 May 14

Terima kasih kerana memberi hadiah ni. Sorry sangat2 x pakai jam tu, sebab dah terbiasa tak pakai jam bertahun-tahun. Yela, sekarang ni tgok jam kat handphone ja. Tapi kad birthday tu, THE BEST! 


Celebrate Birthday Dec 13 - Apr 14

0 ulasan:

Catat Ulasan