HALAMAN

Sabtu, 8 September 2012

Sejuta KEJUTAN!! dE tHe LosT of worlD of TAMBUN!!


Bayaran masuk RM45!! Arrrrrgggghhhh... duit tak cukup....tolong.....!!!! hehehe...
Saja2 je wat suspen ckit.... ala, sebelum nak pergi awal2 lagi dah wat research bayaran masuk bpe. Kami sampai time matahari tegak diatas kepala iaitu 12.30 tengahari. Memang sah jadi negro la bla blik nti, hehe. Walaupun panas, tapi kami tetap enjoy. Naik keretapi 3 kali, melawat Petting ZOO, haa...di Funfare kami cuma berani naik kapal lanun je.. tu pun sebab dipaksa and terpaksa... hahaha.. uweeekkk!! Alhamdulillah tak muntah (wat malu je muntah kan, nmpk sgt lembik, haha)




Yang kurang bestnye sebab tak sempat berendam lama2.. Lost of Tambun besar, jadi kami sibuk pusing2 tgok kawasan ja.. tak sempat main air sangat.. huhuhu.. terasa rugi duit den.
Bye2 Tambun.... Maybe ini PERTAMA n terAKHIR kami datang ke sini...  byeeee..

0 ulasan:

Catat Ulasan